Több mint szépség

Szépség, egészség, életforma

Rólam

2018. július 11. - evelinori

Szépség, egészség, életforma

eneskuvo2.jpg

Erről fog szólni ez a blog, mert számomra az Oriflame szépség, egészség, ebből adódóan egy életformát jelent. Kitűnő minőségű termékek, kitűnő társaság, lehetőségek. Mindez kellemesen. Az Oriflame nem csak egy kozmetikai cég a sok közül, jó ide tartozni, jó érzés a termékeket fogyasztani, használni, és tudni azt, hogy magas minőséget kapok megfizethető áron. Nekem ez egy érzés. Egy nagy családba tartozás. Nevem Muszka Evelin, több éve vagyok Oriflame szépségtanácsadó.Naponta használom, és szeretem a termékeket, tapasztalom meg kiváló minőségüket. Szeretem, őket, jó ide tartozni, jó Oriflamesnek lenni.

Mivel a blogom címe, Szépség, egészség, életforma, megemlíteném a másik tevékenységemet, amely a szintén hozzájárul a harmónia kialakulásához, a szépséghez, egészséghez, belülről. Theta healing konzulensként a hitrendszerek cseréjével érhetők el pozitív változások. Évek óta írok cikkeket a Női Portálnak.A Theta healingl írott cikkemet elolvashatod: 

http://www.noiportal.hu/main/npnews-28983.html

Ha csak lazulni, feltöltődni szeretnél, ismerkedj meg a vezetett meditációval, amelynek segítségével elengedheted a stresszt, feltöltődhetsz energiával.

Készülőben van az ezzel kapcsolatos weboldalam is, ezért itt csak említést teszek róla. Ha meglesz, közzé teszem, és olvashatsz a technikáról bővebben.   Addig is, ha szeretnéd kipróbálni a konzultációt, vagy a meditációt, skypon vagy személyesen jelentkezz elérhetőségemen!

A bejegyzés trackback címe:

https://evelinori.blog.hu/api/trackback/id/tr8414107375