Több mint szépség

Szépség, egészség, életforma

Belső szépség és egészség-Theta Healing

2018. október 24. - evelinori

th_2.jpg

 

Ha olvastad a bemutatkozásomat, akkor tudod, hogy a külső mellett a belsővel is foglalkozom, Theta healing konzulensként. A Theta healinget egy csodálatos módszernek tartom, amellyel gyorsan érhetőek el, tartós változások. Vianna Stibal nevéhez fűtődik a technika, amely a hitrendszerekkel dolgozik. Azon alapul,hogy a tudatalattiban lévő hitrendszerek határozzák meg az életünket. Azonban, ha ezeket a hitrendszereket megváltoztatjuk, akkor az életünk is megváltozhat, hiszen, ha már  más a hitrendszerünk, akkor a kisugárzásunk is más.

thetahealing-logo.jpg

Ahhoz, hogy ez mindenki számára érthető legyen jó, ha ismerős a Vonzás Törvénye, ami azt mondja ki, hogy hasonló a hasonlót vonzza. Így már érthető, hogy miért lehet bármit megváltoztatni, csupán azzal, ha egy hitrendszercsere történik. A módszer, hisz az egyetemes energia létezésében, amit Vianna Teremtőnek hív. A Teremtővel történik a gyógyítás, a változás, egy nagyon egyszerű meditációval, amellyel elérhető és megtartható a theta agyhullám. 

meditation-1384758_1920.jpg

Ha te is szeretnél változtatni az életeden, bármilyen területen, akkor jelentkezz be egy konzultációra. Ha Nyíregyházán élsz, akkor történhet személyesen, ha távolabb akkor skypon is, hisz az energia nem ismer határokat..

+36/ 20/ 337-99-15

 

A bejegyzés trackback címe:

https://evelinori.blog.hu/api/trackback/id/tr4014320229